Strandhuisjes Castricum - StrandBaak
17341
post-template-default,single,single-post,postid-17341,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Strandhuisjes Castricum

Voor de start van het zomerseizoen 2019 zijn in Castricum aan Zee weer een aantal nieuwe strandhuisjes geplaatst. StrandBaak heeft, net als in voorgaande jaren, de bouw en plaatsing verzorgd. De doorlooptijd van dit project bedroeg zes weken.

Castricum biedt het ideale familiestrand. Rust en reuring zijn in perfecte harmonie. De in totaal 240 strandhuisjes zijn particulier eigendom. Ze worden in maart opgebouwd en in het najaar in de winterstalling geplaatst. Een deel van de huisjes wordt in series vervangen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste technieken en duurzame materialen. Neem contact op met StrandBaak als u ook belangstelling heeft voor een strandhuisje of nieuwbouw van uw huidige strandhuis overweegt!