StrandBaak - bouw nieuws van strandhuis en strandpaviljoen langs de kust
13708
page-template-default,page,page-id-13708,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Nieuws

Lopende projecten

 

Klik voor meer informatie over onze lopende projecten op de projectfoto

Bada Bing opgeleverd

19 juni 2019,

Bada Bing in Bergen aan Zee is de plek waar de zon altijd schijnt, de koffie altijd vers is en het bier altijd koud staat. Klein maar fijn! Bada Bing is knus en gezellig. Direct gelegen aan de strandafgang van de C.F. Zeilerboulevard en bekend van het jaarlijkse feestje Bingstyle.

Op deze plek realiseerde De StrandBaak de afgelopen periode een nieuw strandpaviljoen. Wij zorgden voor het ontwerp, de bouwbegeleiding, de (pre-)fabricage en de afbouw op locatie. Helemaal in de kenmerkende sfeer van Bada Bing en op tijd gereed voor het nieuwe seizoen. Zodat bezoekers ook deze zomer weer welkom zijn voor ouderwetse gastvrijheid in een eigentijds paviljoen!

Marker Wadden

24 mei 2019, Natuurmonumenten werkt aan een ambitieus project: de Marker Wadden. Een groep natuureilanden In het Markermeer die een wad vormen, waar mens en natuur samenkomen. Een nieuw leefgebied voor planten, insecten, vogels en vissen. Het Haveneiland is vrij toegankelijk. Een ideale plek voor watersporters om aan te meren. Maar ook voor vogelaars en wandelaars die komen uitwaaien.

 

Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan de inrichting van de haven, die inmiddels toegankelijk is voor het publiek. Direct daarachter ligt een 800 meter lang, breed zandstrand met wandelpaden, vogelkijkhutten en een uitkijktoren. In de loop van 2019 zal StrandBaak, in opdracht van Natuurmonumenten, verschillende duurzame gebouwen realiseren die samen op het strand een kleine nederzetting vormen.

Strandhuisjes Castricum

22 mei 2019, Voor de start van het zomerseizoen 2019 zijn in Castricum aan Zee weer een aantal nieuwe strandhuisjes geplaatst. StrandBaak heeft, net als in voorgaande jaren, de bouw en plaatsing verzorgd. De doorlooptijd van dit project bedroeg zes weken.

 

Castricum biedt het ideale familiestrand. Rust en reuring zijn in perfecte harmonie. De in totaal 240 strandhuisjes zijn particulier eigendom. Ze worden in maart opgebouwd en in het najaar in de winterstalling geplaatst. Een deel van de huisjes wordt in series vervangen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste technieken en duurzame materialen. Neem contact op met StrandBaak als u ook belangstelling heeft voor een strandhuisje of nieuwbouw van uw huidige strandhuis overweegt!

Brouw & Beware Beach

30 april 2019, Precies op de grens van de provincies Zuid-Holland en Zeeland, halverwege de Brouwersdam, vindt u een bijzondere plek. Ten zuidoosten van de dam, aan het Grevelingenmeer, bevindt zich Port Zélande. Aan de Noordzee-zijde, waar de natuur rust biedt, Strandpaviljoen Brouw met Beware Beach, de plek voor liefhebbers van strand- en watersporten.

 

In 2018 realiseerde StrandBaak ter plaatse het nieuwe bijgebouw, waarin Beware Beach nu gehuisvest is. Met op de benedenverdieping een surfschop met winkel en faciliteiten om te vergaderen op de bovenverdieping leent de locatie zich uitstekend voor evenementen als (kite-) surfkampen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Het project is de afgelopen maanden uitgebreid met drie exclusieve vergaderruimtes, een yogacentrum en een kleinschalige horeca en is inmiddels jaarrond geopend.

Start nieuwbouw Bada Bing

15 februari 2019, Bada Bing in Bergen aan Zee is de plek waar de zon altijd schijnt, de koffie altijd vers is en het bier altijd koud staat. Klein maar fijn! Bada Bing is knus en gezellig. Direct gelegen aan de strandafgang van de C.F. Zeilerboulevard en bekend van het jaarlijkse feestje Bingstyle.

 

Op deze plek realiseert De Strandbaak een nieuw strandpaviljoen. Wij regelen het ontwerp, de bouwbegeleiding, de (pre-)fabricage en de afbouw op locatie. Helemaal in de kenmerkende sfeer van Bada Bing. Zodat bezoekers in het nieuwe seizoen weer welkom zijn voor ouderwetse gastvrijheid in een eigentijds paviljoen!

Nautilus nadert voltooiing

25 januari 2019, De afgelopen weken is hard doorgewerkt aan het strandpaviljoen Nautilus aan Zee. Het team van StrandBaak heeft ook tijdens de koude dagen een maximale inspanning geleverd zodat het nieuwe paviljoen zaterdag 19 januari geopend kon worden.

 

Nautilus is de nieuwe naam voor De Schelp in Egmond aan Zee, met een jarenlange traditie en bekend tot ver in Duitsland. Eigenaren Vincent Meurs, Bart Valkering en Michiel Gooijer zijn de nieuwbouw en transformatie begonnen met de ambitie om het meest duurzame strandpaviljoen langs de Nederlandse kust te realiseren. Daar vindt de komende weken nog de afwerking voor plaats. Bezoekers zijn nu al van harte welkom in het nieuwe paviljoen.

Nieuwsbrieven

 

Lees hier de laatste Nieuwsbrieven

Winter 2019

StrandBaak Nieuwsbrief Winter 2019

Najaar 2019

StrandBaak Nieuwsbrief Najaar 2019

Voorjaar 2019

StrandBaak Nieuwsbrief Voorjaar 2019