StrandBaak - strandhuis, strandpaviljoen en horecapaviljoen projecten
180
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-180,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Projecten

Strandpaviljoen Texel

De unieke positie aan de rand van het duin maakt ‘Paal 9′ al jarenlang tot een fantastische plek voor bewoners en bezoekers van Texel. In 2018 hebben wij de nieuwbouw gerealiseerd met prachtige materialen.

StrandBaak realiseerde strandpaviljoen Paal 9 Texel

Strandpaviljoen Schoorl

Neem een kijkje in het vernieuwde strandpaviljoen ‘Paal 29’ aan de kust van Schoorl! Wij hebben het hele strandpaviljoen van binnen en buiten vernieuwd. Behalve het terras! Kom gezellig langs bij Paal 29!

Strandpaviljoen Paal 29 Schoorl StrandBaak

De bouw van Paal 29

Strandpaviljoen Schoorl, van stalen frame tot volledig strandpaviljoen. Wij hebben de bouw van dit strandpaviljoen laten vastleggen van begin tot eind. Een intens project met een mooi resultaat. Binnenkort de video van het eindresultaat als het paviljoen open is.

Opbouw Strandpaviljoen Fabriek StrandBaak

2017 in vogelvlucht!

2017… Wat een mooi jaar voor StrandBaak! Beleef de hoogtepunten in vogelvlucht. Een mooie video gemaakt door More Than A Video, waarin wij jullie willen laten zien hoe 2017 er voor ons uitzag. Het jaar van 21 nieuwe strandhuizen en 3 nieuwe strandpaviljoens.

StrandBaak website Kompas (1 van 1)-2

Strandpaviljoen Vlieland

Het ontwerp van het nieuwe paviljoen bestaat uit 4 prefab segmenten met een totale oppervlakte van 75 vierkante meter. Tevens is het terras uit 4 elementen samengesteld. Het paviljoen is per schip naar Vlieland vervoerd.

Opbouw strandpaviljoen Oost op Vlieland gebouwd door StrandBaak

Strandhuizen Castricum

Dit prachtige strandhuis is gelegen aan het strand van Castricum. Elk jaar bouwen wij circa 12 nieuwe strandhuizen voor strandpaviljoeneigenaar Richard Groot. Dit strandhuis is erg ruim, 36m2 om precies te zijn!

Strandhuis-Castricum-Strandbaak-3

Strandpaviljoen Vlieland

Kijk mee met de bouw van Strandpaviljoen ‘Oost’ op Vlieland. Het eindresultaat kan je hierboven bekijken. In vijf dagen is het paviljoen op Vlieland opgebouwd. Het paviljoen is vanuit Utrecht per schip vervoerd naar Vlieland.

Strandpaviljoen Oost op Vlieland gebouwd door StrandBaak

Strandpaviljoen Egmond

Eigenaar Robin Coule van het strandpaviljoen ‘Bad Egmond’, in Egmond aan Zee, heeft zijn paviljoen een heel ander aanzien gegeven. Door te kiezen voor een duurzame gevelbekleding van houten delen in 4 kleuren, ontstaat er een ‘warm’ paviljoen.

Strandpaviljoen Bad Egmond

Plaatsing strandhuizen

Plaatsing van de Strandhuizen aan het strand van Castricum aan Zee. Deze strandhuizen, die op de video te zien zijn, hebben wij niet gebouwd. Maar wij vinden het leuk om het proces met jullie te delen.

Strandhuis bouw Castricum StrandBaak

Overtuigd? Neem dan gelijk contact met ons op!