Brouw & Beware Beach oud - StrandBaak
17364
post-template-default,single,single-post,postid-17364,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Brouw & Beware Beach oud

Precies op de grens van de provincies Zuid-Holland en Zeeland, halverwege de Brouwersdam, vindt u een bijzondere plek. Ten zuidoosten van de dam, aan het Grevelingenmeer, bevindt zich Port Zélande. Aan de Noordzee-zijde, waar de natuur rust biedt, Strandpaviljoen Brouw met Beware Beach, de plek voor liefhebbers van strand- en watersporten.

In 2018 realiseerde StrandBaak ter plaatse het nieuwe bijgebouw, waarin Beware Beach nu gehuisvest is. Met op de benedenverdieping een surfschop met winkel en faciliteiten om te vergaderen op de bovenverdieping leent de locatie zich uitstekend voor evenementen als (kite-) surfkampen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Het project is de afgelopen maanden uitgebreid met drie exclusieve vergaderruimtes, een yogacentrum en een kleinschalige horeca en is inmiddels jaarrond geopend.