StrandBaak - de beste bemanning voor uw strandhuis of strandpaviljoen!
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Bemanning

Stuurlui

Robert Versendaal

Robert Commercieel Directeur

Ik heb mijn kennis en ervaring in de systeembouw opgedaan bij Fort Unitbouw, BAM Utiliteitsbouw en als commercieel directeur bij K&A Houtbouw.

Met name langs de kust en in de recreatie-sector heb ik de laatste jaren veel projecten gerealiseerd zoals strandwoningen en strandpaviljoenen.

Arno Bakker

Arno Bakker StrandBaak

Met plezier bouw ik al veertig jaar mee aan het scheppen van mooie dingen. Geboren worden op een bouwplaats vormt je en maakt je nieuwsgierig naar alle vernieuwingen en innovaties op ons vakgebied. Zeker bij onze manier van bouwen is scherp en bij de tijd blijven van groot belang. Samen met onze opdrachtgevers en vaste partners streven we naar het hoogst haalbare.

Bemanning

Voor het bouwen van een strandpaviljoen of strandwoning beschikken wij over een zeer kundige bemanning. Ad zorgt voor spanning en Colin voor het water en gas. Arthur, Dennis, Marco en Peter timmeren aan de weg voor een prachtig resultaat. Jari (achter de camera) zorgt voor het beeldmateriaal van onze projecten door middel van een drone en camera.

 

StrandBaak kan niet zonder deze toppers. Afgelopen jaren hebben wij prachtige projecten mogen realiseren. Daar hebben deze mannen aan meegewerkt en wij zijn met zijn alle enorm trots op het team. Hiernaast kunt u een impressie bekijken van het StrandBaak team in actie. Deze foto’s zijn gemaakt door tijdens de bouw van strandhuizen, strandpaviljoens en horecapaviljoens. Binnenkort zullen er meer foto’s volgen.

 

Wilt u de bemanning van team StrandBaak in beweging zien? Dan kunt u het beste kijken op de projecten pagina. Daar hebben wij alle video’s van de bouw van een strandhuis of strandpaviljoen. Maar ook van het eindresultaat. Veel kijkplezier!

Vertrouwen in de bemanning?